Hedwig en Tanja aan boord van de Norwegian Pearl

Een week geleden kregen Hedwig en Tanja de gelegenheid om met een select groepje van 15 reisagenten te worden rondgeleid op het cruiseschip: de Norwegian Pearl van de NCL.

‘Het is nog rustig bij de mooie Cruise terminal van Amsterdam als we op zaterdag morgen om kwart over 9 binnenlopen. Stilte voor de storm want over slechts een paar uur staan hier zo’n 2300 enthousiaste reizigers te popelen om in te checken en aan boord te gaan van de Norwegian Pearl. Voordat het zover is, mogen wij aan boord. De uitgebreide rondleiding wordt verzorgd door een dame van de rederij. Zij vertelt dat het schip in 2006 zijn waterdoop kreeg en in 2017 is gerenoveerd waarmee het schip weer van alle comfort is voorzien.

Tijdens de rondleiding komen we onder meer langs een aantal restaurants, een zonnedek met verschillende zwembaden, Spa & fitness ruimte en de zogenaamde Bliss lounge. In deze gezellige lounge bar is zelfs een bowlingbaan. Het schip heeft een mooi theater waar tijdens de cruise een diversiteit aan shows worden opgevoerd. Ook nemen we een kijkje in een aantal hutten zodat we een goed beeld krijgen van de mogelijkheden op dit overzichtelijke, sfeervolle schip. Na de rondleiding sluiten we af met een uitgebreide, 3-gangen lunch. Dit smaakt naar meer… Helaas is het voor ons tijd om weer van boord te gaan. We hebben een goed beeld van het schip en de sfeer aan boord. Onze zeebenen beginnen alweer te kriebelen. Dit willen wij ook!

Benieuwd of cruisen iets voor jou is en welk schip het beste bij je past? Laat je verrassen en maak een afspraak met een van de cruisespecialisten van Reisburo Franeker.

    

Hedwig en Tanja
Cruisespecialisten Reisburo Franeker