Arie Bruin

‘Ik ben boomkweker’, vertelt Arie. ‘Om precies te zijn ben ik een walnotenboomkweker met klanten over de hele wereld. Van Ierland tot Zweden en van Oost-Europa tot China. Met regelmaat heb ik een vlucht te pakken en daarvoor moet ik een beroep doen op Reisburo Franeker.’. ‘Moet?’. ‘Ja, moet’, zegt Arie. ‘Ik ben een buitenmens en heb niets met computers. Online en ik gaan niet samen. Daarom laat ik het boeken van reizen graag over aan mensen over die hierin gespecialiseerd zijn.’. Minimaal 5x per jaar schakelt Arie Reisburo Franeker in voor het vastleggen van een vliegticket met autohuur.

Augustus vorig jaar stond Arie voor een nét gesloten incheck-balie op een vliegveld in Turkije. ‘We waren al uren aanwezig, maar waar we ons moesten melden? Geen idee. En toen we het eindelijk gevonden hadden, waren we te laat. Ik heb meteen het calamiteitennummer van het reisbureau gebeld en gezegd dat ik vandaag nog naar huis wilde. Vraag me niet hoe ze het deden, maar die avond sliep ik in mijn eigen bed.’

Ook geeft Arie aan dat hij het heerlijk vindt dat Reisburo Franeker zijn klanten en diens voorkeuren kent. ‘Ze weten daar dat ik niet van overstappen houd. Waarom zou ik van Peking over Kiev naar Amsterdam willen? Laat een rechtstreekse vlucht wat duurder zijn, de stress die me bespaard wordt, is me zoveel waard.’.

Arie geeft aan niet veel tijd meer te hebben voor het interview en wij weten uiteraard waarom. Arie staat aan de vooravond van een heerlijke vakantie op het zonnige Mallorca. Wij wensen hem en zijn vrouw een heerlijke tijd toe. Bedankt en veel plezier!