Schilderachtig Italië. Een bijzondere reis door Sardinië

De opdracht die onze reisspecialist Jelly van een klant kreeg, was duidelijk. ‘Stuur ons op een onvergetelijk, mooie reis naar Italië.’. De bestemming waar Jelly de reizigers mee verrast, voert hen naar het prachtige Italiaanse eiland Sardinië.

lees meer
Hedwig doet een Musical Cruise naar Noorwegen

Hedwig is een echte cruisespecialist die zelf al veel van dit soort reizen heeft gemaakt. Afgelopen maand maakte ze voor Reisburo Franeker een Musical Cruise naar Noorwegen met de Holland America Line, de Nieuw Statendam.

lees meer
Ellen op studiereis naar de Costa del Sol – Andalusie

Zo heerlijk om Andalusië te mogen ontdekken. We weten dat Spanje veel te bieden heeft, maar deze studiereis heeft mij opnieuw verrast. Wat een prachtig achterland heeft de Costa del Sol. Romantische stadjes. Traditionele dorpjes met gezellige centra. Kerkjes in overvloed…

lees meer
Unfinished business – Jelly keert terug naar Sicilië

In november 2017 reisde Jelly af naar het Italiaanse Sicilië. In de blog die ze over deze reis schreef (Onbekend Sicilië, bestemming naar mijn hart), sloot Jelly af met de belofte dat ze terug zou keren naar dit schitterende eiland in de Middellandse Zee. Die belofte lost ze nu in.

lees meer
Het ‘Pura Vida’ van reisspecialist Ellen

Het is hét ideale vakantieland. Dat is wat men zegt over Costa Rica. In hoeverre wij met die bevinding mee kunnen gaan? Dat lees je in de blog van onze Ellen. Zij bezocht dit land in Zuid-Amerika met zijn tropische stranden en prachtige nationale parken.

lees meer
reisburofraneker tui smile
Wie is de Mol 2.0 – voor reisagenten!

Als een stel losgeslagen kinderen rent ons team “Os Sorrisos” door de straten van Albufeira…… Dit is Wie is de Mol/Peking Express voor reisagenten. Ons doel? De perfecte accommodatie en vakantie voor jou vinden.

lees meer
Reisburo Franeker florida jelly
Waarom een roadtrip door Florida amaaaazing is

Het voorjaar is begonnen! Vogels zingen het hoogste lied, de natuur wordt wakker en die eerste zonnestralen, ze voelen als een warme douche. Als je op zo’n moment bericht ontvangt dat je volgende reis naar Florida gaat, dan kun je je geluk gewoonweg niet op!

lees meer