Bon Biní op dushi Curaçao

Curaçao valt onder het Koninkrijk der Nederlanden. Maar oh wat voelt het toch on-Nederlands aan! Zon, zee en strand vormen hier een drie-eenheid.

lees meer
Negen tips voor anders Milaan

Ik bezocht in november Milaan en nee…mij doe je geen plezier met shop till you drop 🙂
Wat deed ik dan in Milaan? Lees hier mijn negen tips!

lees meer
Thailand, land van de glimlach

Sawadee Ka, Welkom in Thailand. Het land van krioelende steden, tropische eilanden, bergstamdorpjes, geurige eetkraampjes en toeterende tuktuks. Ik mag het zuiden van Thailand in vogelvlucht verkennen.

lees meer
Sicilië, bestemming naar mijn hart

Ik heb er zin in, deze bestemming staat al jaren op mijn “to do” lijst en nu is het zover, ik mag kennis maken met het land dat ik associeer met “The Godfather”.

lees meer
5 te gekke citytrips

Steden, wij zijn er dol op. De dynamiek en de energie van een stad is onweerstaanbaar. Al je zintuigen worden geprikkeld en een stad is altijd leuk, tijdens ieder seizoen en met elk weertype.

lees meer
Chili, de reisbestemming in 2018

Ik ben dol op lijstjes, rankings en opsommingen. Ieder jaar zie ik dan ook verwachtingsvol uit naar de ‘Best in Travel’ lijst van de Lonely Planet. Vorige week was het dan zover. Lonely Planet maakt bekend naar welk land de titel ‘beste reisbestemming 2018’ gaat.

lees meer
The Old Florida

De Amerikanen zelf noemen het “the Old Florida”. Straten en wegen worden omlijst door bomen met Spaans mos, stadjes waar de tijd stil heeft gestaan en een interessante kustlijn.

lees meer
Ga niet naar Valparaiso in Chili

Het is de grootste overslaghaven van Chili met problemen die hiermee gepaard gaan. Een “barrio del puerto”, waar je als toerist en zelfs als local beter niet kunt lopen want andermans mobieltje, camera en geld zijn hier erg in trek.

lees meer
  • 1
  • 2