reisburofraneker tui smile
Wie is de Mol 2.0 – voor reisagenten!

Als een stel losgeslagen kinderen rent ons team “Os Sorrisos” door de straten van Albufeira…… Dit is Wie is de Mol/Peking Express voor reisagenten. Ons doel? De perfecte accommodatie en vakantie voor jou vinden.

lees meer
Reisburo Franeker florida jelly
Waarom een roadtrip door Florida amaaaazing is

Het voorjaar is begonnen! Vogels zingen het hoogste lied, de natuur wordt wakker en die eerste zonnestralen, ze voelen als een warme douche. Als je op zo’n moment bericht ontvangt dat je volgende reis naar Florida gaat, dan kun je je geluk gewoonweg niet op!

lees meer
reisburo franeker carnival horizon
Cruise drie dagen in de Middellandse zee

In drie dagen drie landen bezoeken? Dat kan met een cruise! Niets is leuker en afwisselender dan iedere dag wakker worden in je comfortabele hut en te genieten van weer een andere stad of eiland. Zelf heb ik al meerdere malen gecruised en kan het cruisen dan ook van harte aanbevelen.

lees meer
zomerbestemming Grieks strand
Zomerbestemming, 7 keer een favoriet

Waar genieten jullie deze zomer van zwoele zomeravonden, gekoelde witte wijntjes, roodverbrande neusjes en van het grote niets doen? Wij hebben het antwoord 🙂 Uit onze gegevens blijkt dat Griekenland jullie favoriete zomerbestemming 2018 is en op # 7 staat Portugal.

lees meer
reisburofraneker_rendierlapland
Winterse avonturen in betoverend Lapland

Tervutuloa! Welkom in het land van de besneeuwde bomen, bevroren meren, het noorderlicht, rendieren en husky’s.
Een wintervakantie in Fins Lapland is betoverend. Het landschap verandert in een sprookjesachtig paradijs bedekt met een dikke laag sneeuw.

lees meer