Durkje Bruinsma

Sinds wanneer boeken jullie je reizen al bij Reisburo Franeker?
Wij zijn al heel wat jaren klant bij jullie, hoe lang precies durven we niet te zeggen maar er zijn al heel wat vakanties door jullie geboekt.

Wat was jullie mooiste reis en waarom?
We hebben vele prachtige vakanties gehad maar de reis die veel herinneringen achter laat is de reis naar Nieuw-Zeeland. Wat een indrukken hebben we daar op gedaan. 4 weken lang gereisd op het noorder- en zuidereiland en bij elke nieuwe bestemming was de natuur en omgeving zeer indrukwekkend. We denken er nog regelmatig aan terug en willen sowieso ooit nog eens terug. We hebben veel gezien maar lang nog niet alles.

Wat is de reden dat jullie kiezen voor Reisbureau Franeker?
Jullie weten precies wat we willen! Jullie gaan er 100% voor en zorgen er voor dat je met een goed gevoel de deur uit gaat. De sfeer is fijn en gemoedelijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Voor ons een grote reden om hier niet zelf mee aan de slag te gaan maar om dit uit handen te geven, en dan weet je dat het goed komt.

Wat zijn jullie volgende reisplannen?
Op dit moment nog geen plannen omdat we in december een kleine verwachten.

Leuke anekdotes:
Toen we ons zomervakantie wouden boeken gingen we met 2 voorkeuren richting het reisbureau. Jelly hielp ons en vervolgens gingen we met een hele andere bestemming de deur uit omdat Jelly dat beter bij ons vond passen. Hoe leuk is dat! En het was inderdaad een zeer geslaagde vakantie.

Ben je nog iets vergeten te zeggen?
Nee, verder niets. Behalve dat we hopen dat we nog vele vakanties bij jullie mogen boeken!