Even voorstellen: Gea. Je eerste aanspreekpunt bij Reisburo Franeker

Hallo, mijn naam is Gea Lodewijks. Geboren en getogen in Franeker. En dus al jaren bekend met Reisburo Franeker. Onze wegen hebben zich al meerdere malen gekruist. Het Reisburo is het beginpunt geweest voor meerdere geslaagde vakanties. Wat daarbij opviel was het gevoel van een warm welkom. Hoe leuk is het om nu zelf deel uit te maken van dit team!

Het kon bijna geen toeval zijn dat er eerder dit jaar een vacature was die mijn op het lijf geschreven was. Een ticket naar een nieuw avontuur…… Ik heb mijn koffers gepakt en de uitdaging aangegrepen om mijn grenzen te verleggen.

Ik heb meer dan 20 jaar in de logistieke dienstverlening gewerkt. Daar moest ik ook van alles regelen, plannen en mijn creativiteit gebruiken om de wensen van de klant te realiseren. Dat komt mij hier heel goed van pas. Een duizendpootfunctie met oog voor detail.

Ik kan er echt van genieten om in een positieve omgeving te werken. Wie gaat er nu niet graag op vakantie. De wens van de klant staat centraal en daar doen wij als team ons uiterste best voor om dat voor elkaar te krijgen. En het liefst nog dat beetje extra, zodat u ook de volgende keer weer bij ons terugkomt.

Uiteraard heb ik zelf ook reiservaring. Mijn passie is Italië en voor een wintersportvakantie mag je me altijd wakker maken.

Ik hoop je binnenkort te verwelkomen. Misschien hebben we telefonisch al met elkaar gesproken en heb ik een afspraak voor je ingepland. Hoe fijn is dat: de juiste reisspecialist en tijd en aandacht voor jou zodat wij al je reiswensen kunnen vertalen naar een schitterende vakantie!

Gea Lodewijks