Even voorstellen. Onze nieuwe reisspecialist! Rina Stuiver

Mijn naam is Rina Stuiver. Geboren en getogen in Grou en sinds een paar maanden woonachtig in Menaldum. Ik ben 27 jaar oud en al jaren actief in de reiswereld. Mijn avontuur is begonnen in de luchtvaart en datzelfde avontuur zet ik nu voort bij Reisburo Franeker.

In mijn favoriete vakantieland Australië heb ik zelf bijna een jaar gewoond. De flora en fauna van dit enorme continent is uitzonderlijk en uniek. Elke ochtend de deur uit lopen terwijl de papegaaien je om de oren vliegen. Wat wil je nog meer!?

Naast deze bestemming is Thailand voor mij een grote favoriet! De reis naar het land van de glimlach is voor mij met zekerheid één van mijn mooiste reizen tot nu toe, Waarom een favoriet? Thailand heeft erg veel groene natuurgebieden, een indrukwekkende cultuur, grote markten en niet te vergeten; heerlijk eten. De zuidelijke eilanden van Thailand is een bestemming waar je een keer geweest moet zijn! De onderwaterwereld in dit gebied is het mooiste wat ik ooit heb gezien.

Uiteraard heeft Europa ook nog veel mooie plekken die ik graag adviseer, voor zowel een stedentrip, een luie zonvakantie of een actieve (auto) rondreis

Ik vind het ontzettend leuk om te puzzelen en de perfecte reis voor je samen te stellen en dit is dan ook een reden om zeker eens bij mij langs te komen bij Reisburo Franeker.

Zelf ga ik binnenkort op studiereis wintersport. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen zodat ik ook op dit gebied een onvergetelijke vakantie kan samenstellen.

Tot snel!

Reisspecialist Rina Stuiver