Feest bij Reis Shop Franeker op 25 maart

Hoezo ‘de meeste dromen zijn bedrog?’

Aruba komt naar Franeker

Op zondag 25 maart is het feest bij Reis Shop Franeker. Deze middag wordt namelijk de nieuwe winkel aan de Groenmarkt 3 (naast Reisburo Franeker) op feestelijke en spectaculaire wijze geopend.

Marco Borsato, Raymond Rutting en Aruba
De opening staat geheel in het teken van One happy Island Aruba en samen met het Arubaans Verkeersbureau zorgen wij voor live Caribische muziek, bijbehorende hapjes en twee bont geklede Arubaanse carnavalsdansers. En als kers op de taart openen wij bij Reis Shop Franeker de expositie Gezichten van Aruba, een prachtige fototentoonstelling met foto’s van de vermaarde National Geographic-fotograaf Raymond Rutting en dé bekende zanger en fervent fotograaf Marco Borsato. Ja je leest het goed, Marco Borsato komt naar Franeker.

Fototentoonstelling
Naast deze bijzondere fototentoonstelling hebben Rutting en Borsato ook het fotoboek ARUBA uitgebracht, met daarin hun mooiste foto’s van het eiland. Van uitbundige carnavalsoptochten tot modefotografie en van de alom bekende hagelwitte stranden tot historische monumenten, de mooiste plaatjes van Aruba zijn gebundeld in een boek dat tijdens de opening gekocht kan worden en uiteraard door de twee fotografen ter plaatse gesigneerd wordt.

Reis Shop Franeker
Voor ons is Reis Shop Franeker een droom die uitkomt. Een winkel met hippe koffers, reisboeken, gave reisgadgets en mooie souvenirs.

Laat ook jouw droom uitkomen en kom zondag 25 maart naar Franeker. Dit is je kans om Marco en Raymond te ontmoeten, hun fotografiewerk te bewonderen, het boek aan te schaffen en natuurlijk kennis te maken met het schitterende eiland Aruba.

Het exacte programma met daarin meer informatie en de tijden volgt binnenkort. Houd de website in de gaten.

Op = Op dus pak die kans!