25 maart | Opening foto expositie & signeren fotoboek door Marco Borsato en Raymond Rutting

Als we een feestje geven, dan doen we het goed.
Het programma voor zondagmiddag 25 maart is klaar. Wij nodigen je van harte uit voor de officiële openingshandeling én om samen met ons het feest te vieren.

Programma 25 maart

Locatie Reis Shop Franeker (Groenmarkt 3)

 • 12.30 uur
  Officiële openingshandeling door Jeanet Diemers-Hospes.
 • 12.45 uur
  Interview door Jeanet Diemers-Hospes met Marco Borsato en Raymond Rutting over de totstandkoming van de expositie ‘Gezichten van Aruba’.
 • 13.10 uur tot 14.30 uur
  Signeersessie boek ARUBA door Marco Borsato en Raymond Rutting.

Tijdens het signeren is er live Caribische muziek en zijn er bijbehorende hapjes en twee bont geklede Arubaanse carnavalsdanseressen.
Let op! De signeersessie duurt tot 14.30 uur dus kom op tijd.

 • 12.30 – 17.00 uur
  Doorlopende kennismaking met Reis Shop Franeker.

 Locatie Reisburo Franeker

 • 14.30 -17.00 uur
  Caribsiche reizenmarkt in samenwerking met Tenzing Travel.

Caribische reizen markt
Om in stijl te blijven, organiseren we ook een informele Caribsiche reizenmarkt. Loop zondag 25 maart vanaf 14.00 uur gerust ons reisbureau binnen voor informatie over Aruba, Bonaire en Curaçao, Jamaica, Florida en Suriname.

Foto expositie
Vanaf vrijdag 9 maart is de fototentoonstelling Gezichten van Aruba te bewonderen op drie top locaties in Franeker te weten; Reis Shop Franeker (Groenmarkt 3), Brasserie de Stadstuin en de Stadsherberg.

De prachtige kleurrijke  foto’s van de vermaarde National Geographic-fotograaf Raymond Rutting en dé bekende zanger en fervent fotograaf Marco Borsato, hangen in Franeker ter gelegenheid van de feestelijke opening van Reis Shop Franeker.

Fotoboek ARUBA
De mooiste foto’s zijn gebundeld in het fotoboek ARUBA. Dit boek, een waar collectors item, kan op zondagmiddag 25 maart bij Reis Shop Franeker worden gekocht én gesigneerd door de twee fotografen.

Het boek is overigens al vanaf 9 maart te koop bij Reis Shop Franeker. Dus wil je dit collectors item zeker in je bezit hebben, kom dan snel langs want op = op

Heel graag tot 25 maart !