Gerda Pitstra

Gerda Pitstra boekt haar reizen vanaf het eerste uur bij Reisburo Franeker. ‘Al sinds de Dijkstraat’, bedenk ik me nu. ‘Daarna de Eise Eisingastraat en sinds een jaar of drie het Raadhuisplein. Ik ben blijkbaar het volgzame type’, zegt Gerda lachend.

‘De laatste keer dat ik bij Jeanet zat? Dat was 2 weken geleden voor het boeken van een familievakantie naar Schotland in mei. En daarvoor was rond de Kerst toen ik tickets ophaalde voor een weekje Gran Canaria met mijn dochter.’.

Gerda weet wat ze wil. ‘Ik doe wat voorwerk. Het land, de streek en soms al een voorzichtige suggestie voor een hotel. Reisburo Franeker maakt het passend met ideale vluchttijden, stoelreserveringen, inchecken en tips voor de omgeving’.

‘Soms laat ik mij verrassen’, zegt Gerda. ‘Na mijn wensen te hebben aangehoord (zon, zee, rust, cultuur), kwam het Tanja met het idee voor een Middellandse Zee cruise. Niets voor mij, dacht ik. Toch liet ik mij overhalen en het is een van mijn allermooiste vakanties ooit.

‘Ik heb het gevoel dat Reisburo Franeker de klant kent. Of dat daadwerkelijk zo is, weet ik niet. Bij mij in ieder geval wel. En omdat ze weten wie ze voor zich hebben, komen ze met precies de goede voorstellen. Dat is waarom ik – en nu ook mijn dochters – bij de dames van Reisburo Franeker boek(en).