Gezocht! Allround Receptionist(e)

Per direct zijn wij Reisburo Franeker op zoek naar een Allround Receptionist(e)
Reisburo Franeker Fulltime 32 / 39 uur

Wie zijn wij
Wij zijn Reisburo Franeker, samen met Reisshop Franeker hanteren wij de ‘Alles onder één dak gedachte’. Reisburo Franeker is hét vertrekpunt voor alle reizen. Wij zijn onafhankelijk, beschikken over een groot aanbod van reizen en zijn al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor boekingen en advies. Ons reisbureau in het historisch centrum van Franeker behoort al jaren tot de absolute top van beste reisbureaus van Nederland.

Of het nu gaat om een zonvakantie, een wintersport, een weekend- of een stedentrip; klanten krijgen te allen tijde maatwerk. Wij bieden de klant een totaalpakket aan verzekeringen, autohuur, Valet Parking, taxiservice, inentingen aan huis etc. etc. Reisburo Franeker is daarmee voor alle reisgerelateerde zaken je partner en reisgenoot. Op dit moment bestaat ons team uit 8 ledenen dat willen we heel graag versterken met een 9emedewerker.

Jouw ticket naar een nieuw avontuur
Je fungeert als visitekaartje en gastvrouw van ons bedrijf.
Je bent heteerste aanspreekpunt en telefoniste van Reisburo Franeker.
Je houdt je zowel bezig met het plannen van afspraken als het bijhouden van de mail.
Mede dankzij jouw optimale dienstverlening komen klanten ook de volgende keer weer bij ons terug.
Ook administratieve werkzaamheden horen bij deze functie, want als de klant met vakantie gaat, moet dit goed worden vastgelegd.

Je bagage

  • Je bent een teamplayer die van aanpakken weet. Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem. Er ontgaat je weinig, bent een duizendpoot die representatief, accuraat en klantvriendelijk is en beschikt over relevante werkervaring;
  • Communicatief en sociaal ben je sterk;
  • Bij voorkeur heb je een toeristische MBO en/of HBO opleiding met goed gevolg afgerond;
  • Kennis van BAS en andere branche gerelateerde systemen is een pré;
  • Je bent bekend met Office (Word, Excel, Powerpoint) en kunt hier goed mee uit de voeten;
  • In een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en veel gebeurt, ben jij op je best. Je beweegt soepel mee bij veranderingen (werktijden, eventuele calamiteiten, plotselinge pieken in werkdruk, mee-organiseren presentatieavonden) en hebt uiteraard een flexibele instelling.

Wat Reisburo Franeker biedt
Ter versterking van ons team bieden wij je een uitdagende, zelfstandige functie in een succesvol bedrijf tegen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heerst er een goede werksfeer met leuke gemotiveerde collega’s.

Boek nu je ticket naar deze uitdaging
Draag jij bovenstaande bagage mee in je koffer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij André Diemers op telefoonnummer: 0517-384400.
Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief voorzien van motivatie met CV bij voorkeur per e-mail naar: directie@reisburofraneker.nl of per post: Raadhuisplein 2a, 8801 KX Franeker

Reageren op de vacature is mogelijk tot 24 november 2018.