Jacob & Willy

Jacob & Willy

Elk jaar gingen we voor de vakantie naar een willekeurig reisbureau. Er werd gevraagd wat de bestemming zou zijn en we kregen reisboeken mee. We konden terug komen als we iets uitgezocht hadden en dan werd er geboekt.

Totdat we bij Reisburo Franeker kwamen. Hier werd uitgebreid gevraagd waar onze interesses lagen, wat het budget was, wat we leuk vonden. En vanaf die tijd genieten we van vakanties op maat. Ze weten nu precies wat we willen, zoeken net zolang totdat ze net dat hotelletje hebben gevonden dat wij leuk vinden bij voorkeur met leuke restaurantjes en winkeltjes in de buurt. Meestal geven ze ons per bestemming ook nog de keuze uit twee hotels waarbij wordt vermeld wat de voordelen van beide zijn.

RF-Jacob2  RF-Jacob3

En zijn er dan eens onduidelijkheden of toch probleempjes als we op reis zijn bv. een restaurant dat onverhoopt dicht is, een kamer die niet helemaal is wat we hebben geboekt of een gehuurde auto die niet helemaal voldoet en het lukt niet het ter plekke op te lossen, dan sturen we een mail of we bellen met het reisbureau en het wordt geregeld.

RF-Jacob4  RF-Jacob5

Deze zomer gaan we een rondreis maken door het zuiden van Italië waarbij we ook Rome aandoen. Er werd een hotel in het centrum gevonden maar we wilden graag ook parkeren bij het hotel. Dan zegt men niet van: dat moet ter plekke. Nee dan gaat het personeel van Reisburo Franeker net zolang door totdat ook dat geregeld is en op papier staat.

RF-Jacob7  RF-Jacob6

De laatste jaren genoten we van fantastische rondreizen (niet standaard maar op maat) door Italië, Frankrijk, Portugal, Oost Amerika, West Amerika waarbij we eigenlijk geen misser meer meemaakten.

RF-Jacob9  RF-Jacob8

Kortom: We gaan elk jaar naar Reisburo Franeker en ook bevelen we dit reisbureau altijd van harte aan bij vrienden en familie die jaloers naar onze prachtige foto’s van fantastische vakanties kijken.

Jacob en Willy Faber-Tuinhof
Sint Annaparochie