Jelmer, Rianne & kids

Onbezorgd op vakantie!

Waar we voorheen nog op de bonnefooi onze backpack pakten en vertrokken voor een avontuurlijke vakantie, is dat inmiddels met een gezin van vier toch lastig. Ons wensenlijstje is er tegelijkertijd niet korter op geworden. Zo gaat onze voorkeur nog steeds uit naar een bestemming met mooie natuur, oude steden en culturen, witte stranden én voldoende entertainment voor onze jongens (2 en 4 jaar). Om dat allemaal zelf te vinden is een hele toer dus wat zijn wij dan blij met de ervaringen van Reisburo Franeker.

Sinds een paar jaar regelen ook wij onze vakanties bij het beste reisburo van Friesland. En die titel krijgen zij niet voor niets al vele jaren! De persoonlijke aandacht, betrokkenheid voor, tijdens en na je vakantie, de kennis, de korte lijntjes, de vriendelijkheid van het personeel en de aandacht voor details kenmerkt het reisburo en haar medewerkers.

Dit jaar was onze huwelijksreis en – op advies van Hedwig – gingen wij naar Mallorca. Omdat we vaak last-minute beslissen of we gaan en waarheen (dat hebben we vast overgehouden van onze rondreizen vroeger), stellen we het reisburo wel op de proef. Toch weten ze dan binnen een paar dagen nog een topverblijf te regelen met alles erop en eraan. En dat tegen de beste prijs. In dit geval zaten wij in hotel Zafiro Mallorca en Spa. In dit hotel was meer dan voldoende entertainment voor de kinderen. Het zwembad met het piratenschip en het springkussen midden in het zwembad waren natuurlijk een groot succes. Op de tweede dag werd een auto afgeleverd bij het hotel waarmee we gedurende 10 dagen het eiland konden verkennen. Op voorhand hadden we al vele tips gekregen van het Reisburo. Zo hebben we verschillende routes over het eiland gereden en de mooiste plekjes bezocht. We hebben echt genoten!

Ook tijdens je vakantie is het prettig te weten dat Reisburo Franeker er voor je is. Vragen tijdens de vakantie worden binnen een paar uur via de mail beantwoord. En als er dan iets geregeld moet worden dan doen ze dat direct.

Met Reisburo Franeker kun je dus echt onbezorgd op vakantie!

Jelmer en Rianne