Meindert en Elise

‘Sinds de jaren ’80 boeken wij al bij Reisburo Franeker. Wij komen hier graag omdat we vriendelijk en professioneel worden geholpen. In het proces van keuzes maken, denken ze goed met je mee. Als je een afspraak maakt, is er een kopje koffie en voldoende tijd om tot een goede beslissing te komen.’.

Canada
Afgelopen jaar gingen we naar Canada. Ellen was onze reisspecialist, zij heeft daar gewoond en gewerkt dus we zijn  geweldig door haar geholpen. Dankzij het door Ellen gemaakte ‘Road book’ hadden we een prachtige vakantie. Alle reisdoelen, hotels en bezienswaardigheden, zijn daarin nauwkeurig beschreven zodat we nooit een misser hebben gehad.

Absolute droomreis
Onze mooiste reis was toch die naar Curacao. Hier heeft onze dochter met haar gezin gewoond en gewerkt. Als je dan voor de eerste keer vol verwachting naar hen toe vliegt naar  de andere kant van de wereld, dan vergeet je dat nooit meer. Als je dan in de tropische hitte stapt en je geliefden wachten je op; dat is toch wel heel bijzonder!

Verrassing
Deze reis hadden we een hele verrassende ontmoeting. We kennen een aantal mensen die bij KLM vliegen. We hadden net een gesprek gehad hoe leuk het zou zijn als een van de jongens ons zou vliegen. Bij de ingang stond een hele leuke stewardess die ons keurig verwelkomde. Ze begon te praten en wij herkenden haar als een goede vriendin van onze kinderen. Hier hadden we dan weer geen rekening mee gehouden. Hoe leuk en uiteraard zijn we extra verwend op deze heenvlucht.

Voor de foto hebben we gekozen voor een uitzicht vanuit onze boshotel in Tofino. Zo mooi!

Meindert en Elise Algera