Mirjam doorkruist Amerika

Mirjam op reis door Amerika!

Ons team van Reisburo Franeker is regelmatig zelf ook op reis. Privé maar natuurlijk ook vanuit het reisbureau. Dit is erg belangrijk.  Door een bestemming zelf te beleven, zijn wij in staat om jou goed advies te kunnen geven zoals de beste hotels, de mooiste plekjes en de leukste restaurantjes.

Onze eigen Mirjam gaat op 19 maart naar Amerika. Hier brengt zij de campers die net uit de fabriek bij Chicago komen naar het verhuurkantoor in Las Vegas. Een droomreis voor velen. Via Route 66 gaan ze richting Las Vegas. Tijdens het laatste deel van de reis bezoekt ze onder andere Monument Valley, Bryce National Park, Zion National Park en natuurlijk Las Vegas.

Wij houden je regelmatig op de hoogte via Facebook wat ons team beleeft in het buitenland. Nieuw is dat je Mirjam ook tijdens haar reis door Amerika kunt volgen. Zij houdt in Amerika een reisblog bij.

Lijkt het je leuk om haar avonturen te volgen? Klik dan op onderstaande aanmeld-button en vul daar je mailadres in. Zodra Mirjam een nieuwe reisbog heeft geplaatst, ontvang je automatisch een mail.