Nathalie & André

Nathalie & André

‘Als je in Franeker boekt, komt alles goed’

Wij komen al een tijdje bij reisbureau Franeker. Altijd erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, ze denken met je mee en willen alles voor je uitzoeken en daardoor heb je altijd de “laagste prijsgarantie” ! Super fijn om te weten.

nathalie-en-andre

Afgelopen woensdag terug gekomen uit Turkije, Side. Onze huwelijksreis. Moest dus iets speciaals zijn/ worden. Na een tip van de eigenaresse gekozen om voor dat hotel te gaan! Bij het boeken vd reis kregen we een flesje bubbels om alvast te proosten op ons voorgenomen huwelijk. Bij het ophalen vd tickets kregen we een lekkere fles wijn mee naar huis met een lief kaartje eraan. Hoe attent!!!

In 1 woord de reis omschrijving: fantastisch. Niks was te gek. Op en top luxe! We hebben een zeer relaxte vakantie gehad. Alles was geregeld zodat wij van elkaar konden genieten!

huwelijksreis nathalie en andre

Vanmiddag werden we nog gebeld door het reisbureau om te horen of alles naar wens was geweest. Dit was zeker het geval! Mocht je wel problemen hebben gehad dan staan ze ook voor je klaar om het op te lossen. Dit hebben we een paar jaar geleden meegemaakt (overboekt hotel). Wat waren we blij met hun 24-7 noodlijn!

Door de goede service van de dames kun je volop genieten van de vakantie (voorpret). Als je in Franeker boekt dan komt alles goed! Onbezorgd op vakantie gaan. Heerlijk. Tot snel dames!

Groetjes, André en Nathalie Bambach