Over ons

Reisburo Franeker is onafhankelijk. Al méér dan 30 jaar verwezenlijken wij dromen en delen wij mee in onvergetelijke levenservaringen van onze klanten. Reisburo Franeker is meerdere malen uitgeroepen tot “Beste Reisbureau van Friesland” en bereikte een aantal keer de top 3 van beste reisbureau van Nederland. 

De kracht van Reisburo Franeker is ons team van reisspecialisten. Ieder van ons beschikt over duizenden kilometers aan reiservaring. Er is geen regio in de wereld die niet door ons bezocht is. Het is die kennis waar jij als klant van profiteert.

Allround

Reisburo Franeker is hét adres waar je terecht kunt voor uiteenlopende reizen en vakanties. Van losse vliegtickets tot zonvakanties in binnen- of buitenland. Of je nu op zakenreis, een weekendje weg, een cruise of een rondreis met een camper gaat maken. Van bestemmingen in Nederland tot in de verre uithoeken van de wereld. Jouw droom zetten wij om in een ervaring voor het leven.

Filosofie

De filosofie achter ons handelen is simpel. Wij inspireren, ontzorgen en verrassen. Wij hanteren de hoogste standaard. Wij blijven ontwikkelen en innoveren. Er wordt gereisd. Vakliteratuur wordt verslonden en we volgen trainingen. Wij nemen geen genoegen met ‘goed’ en ook niet met ‘beter’. Het moet ‘perfect’. Dat heeft ons gebracht waar we nu staan: beste reisbureau van Friesland en één na beste van Nederland.

Werkwijze

Wij stellen met zorg je reis samen. Geen detail ontsnapt aan onze aandacht. Het advies dat we geven is onafhankelijk en het reisaanbod waarover we beschikken groot. De service die we bieden is uitstekend. Wij lossen problemen op en geven voorlichting over: inentingen, visa, autoverhuur, valet-parking, verzekeringen, etc. Ons streven is jou een onbezorgde tijd bezorgen. De reden dat Reisburo Franeker 24/7 bereikbaar is.

Boeken

Iedere klant is uniek. Toch kunnen we een onderverdeling maken. Er zijn klanten die zich helemaal inlezen op reis X in land Y. Er zijn klanten die nog helemaal geen idee hebben. Het waar, hoe en wanneer is één groot vraagteken. Er zijn klanten die twijfelen en er zijn klanten die het onderling maar niet eens kunnen worden. Wat je ook bent, maak een afspraak met een van onze reisspecialisten. Reisburo Franeker heet je van harte welkom.

Wij Reisburo Franeker

Meer over ons team

Sinds 2011 eigenaresse van Reisburo Franeker.

Specialisaties: Azië, Amerika/Canada, Caraïben, zonvakanties Europa, Lapland, wintersport, stedentrips, Zuid-Afrika.
‘Reizen is altijd mijn passie geweest. Van mijn passie heb ik mijn werk mogen maken. Ik zit inmiddels meer dan 30 jaar in het reisvak en mijn liefde voor reizen is alleen maar groter geworden. Ik vind graag jouw droomreis.’

Specialisaties: boekhouding, management, facilitair, kwaliteitsbeheer, innovaties.
‘Waar de anderen zich zichtbaar op de voorgrond presenteren, daar manifesteer ik mij op de achtergrond. Mijn voldoening haal ik uit een reisbureau dat snel en gestroomlijnd functioneert.’