Over ons

Reisburo Franeker is onafhankelijk. Al méér dan 30 jaar verwezenlijken wij dromen en delen wij mee in onvergetelijke levenservaringen van onze klanten. Reisburo Franeker is meerdere malen uitgeroepen tot “Beste Reisbureau van Friesland” en bereikte een aantal keer de top 3 van beste reisbureau van Nederland. 

De kracht van Reisburo Franeker is ons team van reisspecialisten. Ieder van ons beschikt over duizenden kilometers aan reiservaring. Er is geen regio in de wereld die niet door ons bezocht is. Het is die kennis waar jij als klant van profiteert.

Allround

Reisburo Franeker is hét adres waar je terecht kunt voor uiteenlopende reizen en vakanties. Van losse vliegtickets tot zonvakanties in binnen- of buitenland. Of je nu op zakenreis, een weekendje weg, een cruise of een rondreis met een camper gaat maken. Van bestemmingen in Nederland tot in de verre uithoeken van de wereld. Jouw droom zetten wij om in een ervaring voor het leven.

Filosofie

De filosofie achter ons handelen is simpel. Wij inspireren, ontzorgen en verrassen. Wij hanteren de hoogste standaard. Wij blijven ontwikkelen en innoveren. Er wordt gereisd. Vakliteratuur wordt verslonden en we volgen trainingen. Wij nemen geen genoegen met ‘goed’ en ook niet met ‘beter’. Het moet ‘perfect’. Dat heeft ons gebracht waar we nu staan: beste reisbureau van Friesland en één na beste van Nederland.

Werkwijze

Wij stellen met zorg je reis samen. Geen detail ontsnapt aan onze aandacht. Het advies dat we geven is onafhankelijk en het reisaanbod waarover we beschikken groot. De service die we bieden is uitstekend. Wij lossen problemen op en geven voorlichting over: inentingen, visa, autoverhuur, valet-parking, verzekeringen, etc. Ons streven is jou een onbezorgde tijd bezorgen. De reden dat Reisburo Franeker 24/7 bereikbaar is.

Boeken

Iedere klant is uniek. Toch kunnen we een onderverdeling maken. Er zijn klanten die zich helemaal inlezen op reis X in land Y. Er zijn klanten die nog helemaal geen idee hebben. Het waar, hoe en wanneer is één groot vraagteken. Er zijn klanten die twijfelen en er zijn klanten die het onderling maar niet eens kunnen worden. Wat je ook bent, maak een afspraak met een van onze reisspecialisten. Reisburo Franeker heet je van harte welkom.

Wij Reisburo Franeker

Meer over ons team

Sinds 2011 eigenaresse van Reisburo Franeker.

Specialisaties: Azië, Amerika/Canada, Caraïben, zonvakanties Europa, Lapland, wintersport, stedentrips, Zuid-Afrika.
‘Reizen is altijd mijn passie geweest. Van mijn passie heb ik mijn werk mogen maken. Ik zit inmiddels meer dan 30 jaar in het reisvak en mijn liefde voor reizen is alleen maar groter geworden. Samen met mijn team, vind ik graag jouw droomreis.’

Specialisaties: boekhouding, management, facilitair, kwaliteitsbeheer, innovaties.
‘Waar de anderen zich zichtbaar op de voorgrond presenteren, daar manifesteer ik mij op de achtergrond. Mijn voldoening haal ik uit een reisbureau dat snel en gestroomlijnd functioneert.’

Specialisaties: Groot Brittannië, Gran Canaria, Tenerife, Turkije, Griekenland, Ierland, Israël, Caraïben, Indonesië, Amerika, Australië, Lapland.
‘De glimlach op het gezicht van de klant. Daar doe ik het voor! Of het nu gaat om een weekendje Maastricht of een verre reis naar Australië.’

Specialisaties: Caraïben, Canada, Azië, vlieg- en auto vakanties Europa, Afrika, Sicilië, Florida en wintersport.
‘Reizen rondom de wereld maakt mij als persoon rijker. Ik deel graag mijn kennis met klanten zodat ze een onvergetelijke vakantie tegemoet gaan.’

Specialisaties: (Noord) Europa, IJsland, Canada, Amerika, Australië, campervakanties, Azië, Zuid-Afrika, Ecuador, Galapagos eilanden, Panama City, Costa Rica, Lapland en Thailand
‘Met mijn jarenlange kennis en ervaring in de reiswereld vertel ik je graag over diverse prachtige bestemmingen die de wereld kent.’

Specialisaties: Cruise, Caraïben, Jamaica, vlieg- en kampeervakanties Europa; o.a. Italië, Frankrijk, Griekenland, Cyprus, Malta en Turkije.
‘Wat een superbaan heb ik toch! Ik mag niet alleen zelf veel van de wereld zien, maar mag ook anderen enthousiasmeren.’

Specialisaties: Cruise, Amerika, Canada, Caraïben, Nieuw Zeeland, stedentrips, cruisevakanties, zonvakanties Europa; o.a. Kroatië, Italië, Spanje, Portugal, Malta, Griekenland.
‘Andere mensen blij maken met een welverdiende vakantie, dat doe ik al jaren met veel plezier. Het genieten begint al bij het uitzoeken van de reis.’

Sinds 2019 is Rina aan ons team reisspecialisten toegevoegd.

Rina: “Mijn avontuur is begonnen in de luchtvaart en ik zet mijn reisavontuur nu voort bij Reisburo Franeker.  Ik heb al veel van de wereld gezien en nadat ik een jaar lang in Australië rondgereisd heb, wist ze het zeker; dit is wat ik wil, werken bij het leukste reisburo van Nederland; Reisburo Franeker. ” Favoriete vakantieland? Hoe kan het ook anders, Australië!

Aangenaam, mijn naam is Gea en ik ben je eerste aanspreekpunt bij Reisburo Franeker.

Ik heb meer dan 20 jaar in de logistieke dienstverlening gewerkt. Daar moest ik ook van alles regelen, plannen en mijn creativiteit gebruiken om de wensen van de klant te realiseren. Dat komt mij hier heel goed van pas. Een duizendpootfunctie met oog voor detail.

Ik kan er echt van genieten om in een positieve omgeving te werken. Wie gaat er nu niet graag op vakantie. De wens van de klant staat centraal en daar doen wij als team ons uiterste best voor om dat voor elkaar te krijgen. En het liefst nog dat beetje extra, zodat u ook de volgende keer weer bij ons terugkomt.

Uiteraard heb ik zelf ook reiservaring. Mijn passie is Italië en voor een wintersportvakantie mag je me altijd wakker maken.

Ik hoop je binnenkort te verwelkomen. Misschien hebben we telefonisch al met elkaar gesproken en heb ik een afspraak voor je ingepland. Hoe fijn is dat: de juiste reisspecialist en tijd en aandacht voor jou zodat wij al je reiswensen kunnen vertalen naar een schitterende vakantie!