Reisburo Franeker breidt uit met Reis Shop Franeker

Reisburo Franeker breidt uit met Reis Shop Franeker

‘Alles onder één dak. The place to be voor alles wat maar met reizen te maken heeft en totale ontzorging voor de klant’. Zie hier de visie van Reisburo Franeker voor 2020 in een notendop. Vaak verzanden visies in aardig bedachte bedoelingen maar niet bij Reisburo Franeker. In het voorjaar 2018 openen wij in het naastgelegen pand op de Groenmarkt 3, een winkel vol reizen.

Zoek je een reisgids over Lissabon, een wereldstekker voor Amerika, een hippe koffer of rugzak, een mooi souvenir voor je tante in Marokko of een originele reisgoodie? dan is Reis Shop Franeker the place to be.

Met de verkoop van reis-gerelateerde producten zoals koffers, reisgadgets, reisboeken en souvenirs richt de reiswinkel van Reisburo Franeker zich op de reislustige mens.

Reisboeken, koffers en veel meer
Bezoek je familie in het buitenland dan wil je vaak een tastbare herinnering uit Nederland mee nemen. Een behoefte waarin de Reis Shop zal voorzien in de vorm van originele en mooie souvenirs. Daarnaast zijn wij er voor de klant die een reis bij Reisburo Franeker heeft geboekt. De Reis Shop wil in de voorpret een rol van betekenis gaan spelen. En dan zijn wij er natuurlijk ook voor iedereen die van reisgoodies houdt en op zoek is naar originele reiskadootjes.

Voorpret en voorbereiding
De Reis Shop Franeker wordt een logische verlenging van Reisburo Franeker. Met de shop komt het reisbureau nóg beter tot z’n recht. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke acties. We willen de klant in de watten leggen door hem of haar volledig te ontzorgen en we willen een belangrijke rol spelen in de voorpret.

Voor de Reis Shop wordt binnenkort gezocht naar nieuwe collega’s. Houd de website en Facebook pagina van Reisburo Franeker in de gaten voor de vacatures.

Als beste reisbureau van Friesland moet je blijven vernieuwen. We kijken dan ook ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging. Met Reis Shop Franeker, een winkel vol reizen gaan wij iedereen verrassen! En ja, het wordt wel even wennen dat er klanten komen boeken en dat er klanten voor boeken komen 🙂