Reisburo Franeker vervult drie prachtige reiswensen

Reisburo Franeker vervult drie prachtige reiswensen

Ongeveer 150 ontroerende, lieve, attente, verdrietige en grappige reiswensen hingen in onze wensboom. Om daaruit drie winnaars te selecteren was een haast onmogelijke taak. Want hoe kun en moet je nu een keuze maken uit zulke mooie verhalen.
Het is ons wonderwel gelukt.

Op maandag 14 mei werden drie niets vermoedende winnaars van de wensboomactie tijdens een feestelijke uitreiking door Jeanet Diemers-Hospes verrast met hun prijs.

De prijswinnaars wisten echt van niets en zijn door de aanbrengers van de wens naar het reisbureau gelokt.

Daar kregen ze te horen dát en wát ze hebben gewonnen.

Henk, Greetje en Lars werden verrast door Hennie en Rina. Henk en Greetje mogen met hun zoon een week naar Terschelling. De reis wordt mede mogelijk gemaakt door camping ‘t Wantij. Daar mogen zij vakantie vieren in een appartement.

Acht bewoners van zorginstelling de Batting krijgen een verwendag aangeboden waarbij alles wordt geregeld. De bestemming, vervoer en het eten en drinken. De prijs werd in ontvangst genomen door de twee dochters van een van de bewoners.  Zij waren enorm verrast. De aanbrengster van de wens is zelf werkzaam op de betreffende afdeling en gunde het haar cliënten enorm om een dagje met elkaar te genieten.

De hoofdprijs is gewonnen door Wendy. Een 8-daagse reis naar Albufeira voor twee personen in Portugal beschikbaar gesteld door TUI. Wendy haar buurvrouw diende de wens in.

Blijdschap, emoties en ongeloof wisselden elkaar af.

Het was een mooie middag!

Reisburo Franeker uitreiking prijzen wensboom
reisburofranekerwwensboomwens
reisburofranekerwensboomwensgaatinvervulling
eisburofranekerwensboom