Reisburo Franeker zoekt ervaren reisspecialist!

Kom jij ons team versterken? Reisburo Franeker is op zoek naar een ervaren reisspecialist m/v (fulltime)

Wij zijn Reisburo Franeker, het vertrekpunt van ál je reizen. Sinds de uitbreiding van ons kantoor met Reisshop Franeker in 2018, bestaat het voltallige team uit 10 enthousiaste medewerksters. Reisburo Franeker is onafhankelijk en al meer dan 35 jaar en al meer dan 35 jaar het vertrouwde adres. Wij zijn diverse malen verkozen tot “Beste Reisbureau van Friesland” en behoren al jaren officieel tot de top van beste reisbureaus van Nederland. Dit zijn titels waar we trots op zijn.

 Jouw ticket naar een nieuw avontuur
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een ervaren reisspecialist. Ben jij een commercieel talent en weet je, met jouw kennis en enthousiasme, klantwensen om te zetten in onvergetelijke reizen? Behoort het verlenen van een optimale dienstverlening tot je tweede natuur, weet je klanten aan je te binden en maak je van de klant een terugkerende klant? In dat geval is deze baan je op het lijf geschreven.

Je profiel
Je hebt een afgeronde, toeristische MBO/HBO opleiding en beschikt over relevante werkervaring. Je kunt goed luisteren, werkt nauwkeurig, hebt ervaring met reserveringssystemen, kunt zelfstandig werken en bent een echte teamspeler. Goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal zijn een vereiste. Verder ben je stressbestendig, flexibel en resultaat- en klantgericht. Werken in de avond of in het weekend is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Je komt in een dynamisch bedrijf te werken met een goede, informele werksfeer en binnen een enthousiast team. Resultaat en plezier in je werk staan voorop. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ontbreken de ontwikkelingsmogelijkheden en studiereizen uiteraard niet.

Contactinformatie
Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! Net de toeristische opleiding afgerond en stage gelopen in een reisbedrijf? Ook dan adviseren wij je om te solliciteren.
Stuur uiterlijk zaterdag 10 augustus je brief met foto naar directie@reisburofraneker.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Tanja Veltman of Jeanet Diemers-Hospes.