Wie doet me wat!

Denk je aan vakantie dan denk je aan: zon, zee en strand. Waar je niet aan denkt, is verloren bagage, een gestolen iPhone, een kapotte zonnebril of schade aan het appartement. En waarom zou je? Met de verschillende reisverzekeringen die Reisburo Franeker (altijd in combinatie met een geboekte reis) aanbiedt, hoef je je daar ook helemaal niet mee bezig te houden. Het enige wat wij van je vragen, is dat jij zorgeloos van je vakantie geniet!

Doorlopende reisverzekering

Ga je vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering ben je altijd goed voorbereid. Want wat de bestemming ook wordt. Of je nu naar de zon, de sneeuw of een stad gaat; met de ‘Doorlopende Verzekering voor Reizen’ ga je altijd onbezorgd op reis.

Minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Dan raden wij een kortlopende reisverzekering aan.

Kortlopende reisverzekering

Reizen is beleven. Maar soms is wat je beleeft, niet datgene waar je op zit te wachten. In dat geval is het prettig als je terug kunt vallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering die Reisburo Franeker aanbiedt, is er voor elke vakantie en voor elke reis. En dankzij alle extra’s bepaal je zelf wat je wel en wat je niet verzekert.

Meer dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een Doorlopende Reisverzekering.

Kortlopende annuleringsverzekering

De Kortlopende Annuleringsverzekering pas je aan naar jouw wensen. Kies voor een Annulering Dubbel Zeker verzekering of een iets uitgebreide verzekering, de Annulering All-In verzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens je vakantie. Zo ben je beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Let wel: je kunt alleen een beroep doen op de kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen.