Sjoerd en Joke

Sinds wanneer boeken jullie je reizen bij Reisburo Franeker
Sinds 2011 boeken wij verre reizen bij Reisburo Franeker.

Wat was jullie mooiste reis en waarom?
‘Mooiste is moeilijk te zeggen. Alle reizen die we tot nu toe hebben gemaakt, waren namelijk geweldig’, vertelt Joke. ‘Maar als we dan toch iets moeten kiezen dan mag de gezinstrip naar West-Amerika in 2015 beslist niet ontbreken’.

‘Tanzania hoort ook in het lijstje van mooiste landen’, vult Sjoerd aan. ‘Zo verrassend! We hadden nooit over Afrika nagedacht. Onze dochter liep er stage voor een half jaar en die wil je dan natuurlijk bezoeken. Mirjam heeft toen een maatwerkreis inclusief safari en met Zanzibar als slot voor ons samengesteld. Alles was perfect geregeld, ook met de 5 binnenlandse vluchten’.

Wat is de reden dat jullie kiezen voor Reisburo Franeker
Wij vinden het prettig dat alles helemaal wordt geregeld en dat we niet voor verrassingen komen te staan, en dan ben je bij Reisburo Franeker aan het goede adres. Samen komen we uiteindelijk tot een reis zoals die bij ons past. Wij vinden het een prettige en gemoedelijke sfeer, en er wordt de tijd genomen wat onze wensen zijn.

Wat voor soort reizen vinden jullie leuk?
Wij houden van afwisseling in de reis, natuur, het landschap maar ook de mooie steden. Misschien South Dakota, midden van de VS

Heb je nog een leuke anekdote die je met ons wilt delen?
Onze eerste reis, rondreis Oost Amerika,  waar we eindigden in New York en niet naar huis konden vliegen. Er was een orkaan op komst en de vliegtuigen bleven aan de grond. We moesten uit ons hotel en werden opgevangen in een high school in China Town, op veldbedden geslapen en het NOS late journaal gehaald. Ondertussen goed contact met Jeanet gehouden, hoe het verder moest. Uiteindelijk is er een goed hotel geregeld, en konden we een week later weer naar huis vliegen.