Tanja 12.5 jaar werkzaam bij Reisburo Franeker

Time flies when you’re having fun 

Al sinds haar 19e is Tanja Veltman werkzaam in de reiswereld. Daarvan heeft ze de laatste 12 ½ jaar met veel plezier doorgebracht bij Reisburo Franeker en daarmee zijn we er nog lang niet. Haar werk is haar passie. ‘Ik mag niet alleen mooie reizen voor mijn klanten regelen maar zie zelf ook nog wat van de wereld’, zegt ze. Aan stoppen moet ze dus nog lang niet denken. We vroegen Tanja het hemd van het lijf.

‘Wanneer ik terugkijk op de afgelopen 12 ½ jaar is er is wel wat veranderd. Door de opkomst van o.a internet is de klant mondiger geworden en meer geïnformeerd. Hierdoor zijn wij ons als reisagent steeds meer gaan specialiseren. Wij werken vaker op afspraak zodat onze klant bij de juiste persoon zit en up- to-date informatie en persoonlijke tips krijgt. Dit is onze toegevoegde waarde.’.

Wat voor ontwikkelingen heb je zelf meegemaakt?
‘Ik heb in de jaren veel geleerd, gedaan en gezien. Ook heb ik een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor voelde ik dat toe was aan wat meer uitdaging. Toen André en Jeanet ongeveer 1 ½ jaar geleden aangaven dat ze gezien de groei van het team op zoek waren naar een Office Manager hoefde ik ook niet lang te twijfelen.’.

Je allermooiste studiereis
‘Oei, dat is lastig kiezen… Mijn laatste studiereis naar Zuid Australië was absoluut een hoogtepunt maar het Caribische Eiland Jamaica kan ik ook zeker aanbevelen. Zowel zakelijk als privé heb ik een aantal keren mogen cruisen. Ook dit vind ik een prachtige manier van reizen. Iedere dag een andere stad of eiland terwijl je geniet van alle luxe aan boord.’.

Hoe denk je dat de reiswereld er in 2030 uitziet?
‘In een wereld van presteren en druk blijft de behoefte aan ontspanning. Misschien zelfs wel meer! Mensen blijven reizen en zullen dit ook in 2030 blijven doen.  Internet zal een belangrijk medium blijven maar Ik geloof absoluut in de kracht van persoonlijk contact.
Reisburo Franeker zal dan ook in 2030 tot het beste reisburo van Friesland behoren.’.

De beste tip die je een klant kan geven?
Zoek geen dagen op internet maar ga naar Reisburo Franeker! Wij verstaan ons vak!