Nooit meer stress

Kiezen voor Reisburo Franeker is kiezen voor zorgeloos gemak. Wij willen dat je volkomen relaxed op vakantie gaat en ontspannen weer thuiskomt. Stress staan wij om die reden gewoonweg niet toe. Reisburo Franeker helpt je bij het reserveren van een parkeerplek op Schiphol, het afsluiten van je reisverzekering en het huren van een auto. Waar we je ook graag bij helpen, is het maken van een afspraak voor Thuisvaccinaties.

THUISVACCINATIE

Een van de zaken waarin we je volledig ontzorgen, is ‘Thuisvaccinaties’. Binnen enkele muisklikken maak je al een afspraak waarna een team van artsen jou en je eventuele medereizigers thuis komen opzoeken voor het toedienen van vaccins. Je wilt graag een afspraak ’s avonds of in het weekend? Uiteraard is ook dat geen probleem! Begin je welverdiende vakantie bij Reisburo Franeker. Kies voor zorgeloos gemak en maak gebruik van deze service.

Kosten Thuisvaccinatie: meer service voor minder geld
Thuisvaccinatie heeft een overzicht opgesteld met de kosten van vaccinaties. Bedenk altijd dat de kosten van vaccinaties in het niet vallen bij het oplopen van een levensbedreigende infectieziekte. Wij doen er alles aan deze kosten zo laag mogelijk te houden. De tarieven die we hanteren zijn daarom marktconform. Lees meer over de kosten van vaccinaties.

Betaal je extra kosten voor vaccinatie aan huis?
Thuisvaccinatie.nl biedt net die extra service waar veel mensen naar op zoek zijn: vaccinatie aan huis, ook ’s avonds én in het weekend. We willen echter niet dat je portemonnee hier de dupe van wordt. Wij berekenen alleen de standaard consultkosten zoals de GGD dat bijvoorbeeld ook doet. Het huisbezoek en onze extra service, kosten niets extra! Lees meer over de betaalwijze voor de vaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Aangezien Thuisvaccinatie.nl een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum is, zijn ze opgenomen in de vergoedingenlijst van zorgverzekeraars. De vergoeding hangt af van de eigen verzekeraar en het pakket dat je daar hebt afgesloten. Lees meer over de vergoedingen van de vaccinaties door zorgverzekeraars.

Wil je meer informatie over het vaccinatieaanbod, reizigersziekten of een vaccinatieadvies voor je reisbestemming? Klik op de links voor de gerelateerde artikelen.

Klik op onderstaande button om voor thuisvaccinatie aan te melden. Vul vervolgens je persoonsgegevens in en geef aan hoeveel personen er gevaccineerd moeten worden. De kalender laat zien op welke dagen en tijdstippen een arts in je omgeving beschikbaar is. Na het versturen van het formulier is je aanmelding compleet.