De ultieme wintersport ervaring in Canada

De ultieme wintersport ervaring in Canada

De skigebieden zijn niet druk, uitgestrekt en bovenal sneeuwzeker. Alleen al de kwaliteit van de sneeuw is een reden om de oceaan over te steken.

Jasper, Banff & Lake Louise en Whistler zijn groot en bieden een keur aan verschillende pistes, voor ieder wat wils en elk niveau. Voor wie de 100% sneeuwzekerheid en variatie alleen niet genoeg redenen zijn, heeft Canada nog meer in petto. De prachtige landschappen van de Rocky Mountains lenen zich perfect voor o.a. hondensledetochten, wandelingen met sneeuwschoenen en wildlife tours.

Voordelen van skiën in Canada

  • Op wintersport naar een sneeuwzeker gebied
  • Powder snow experience, afdalen over de beste sneeuw die er bestaat
  • Geniet van de rust; geen wachttijden bij de skiliften

Voor wie wat anders wil
Speciaal voor de doorgewinterde avonturiers is er de Ski Safari waarbij je de gebieden Jasper, Lake Louise en Banff ontdekt. En ben je ook gek op stedentrips? Dan is de City & Ski de ideale combinatie waarin je de bruisende stad en ongerepte natuur beleeft.

Comfortabel en rechtstreeks vliegen met KLM
Vanaf Schiphol vlieg je naar Edmonton, Calgary en Vancouver. Naar Edmonton is vertrek 3 keer in de week mogelijk op de dinsdag, donderdag en zondag. Naar Calgary en Vancouver is vertrek mogelijk 1 keer in de week op de zaterdag. De vliegtijd naar Edmonton en Calgary bedraagt ca. 8,5 uur en de vliegtijd naar Vancouver ca. 10 uur.

De mogelijkheden én voordelen van het fantastische wintersportland Canada zijn eindeloos.

Maak nu een afspraak, wij vertellen je graag over alle mogelijkheden.