Wederom in de Top 3!

Wederom in de Top 3!

REISBURO FRANEKER | WEDEROM IN DE TOP 3 VAN BESTE REISBUREAUS VAN NEDERLAND!

Reisburo Franeker heeft inmiddels een indrukwekkend C.V. opgebouwd als het gaat om de verkiezing van Reisbureau van het Jaar. In 2016 wist Franeker in de landelijke strijd om de titel al knap 2e te worden. Tijdens het Reisagentengala dat gisteravond in Naarden werd gehouden, wees de 10-koppige jury ‘Reisburo Franeker’ aan als de nationale nummer 3 van 2017.

Reisburo Franeker grossierde al in provinciale titels. In 2009 mocht het team van Jeanet Hospes zichzelf voor de eerste keer het ‘Beste reisbureau van Friesland’ noemen. In 2010 en 2011 werd het Franeker kantoor wederom uitgeroepen als de nummer 1 van de provincie. Toen in 2016 weer werd meegedaan met de verkiezing, eindigde Franeker prompt als ‘Beste reisbureau van Friesland’ en bezette het de tweede plaats als ‘Beste reisbureau van Nederland!’.

De verwachtingen in Naarden waren gisteravond dan ook hooggespannen. Uit een rondgang langs de 11 andere provincie-winnaars bleek evenwel dat het niveau onder de deelnemers ook dit jaar weer bijzonder hoog te liggen. Klokslag tien maakte Tom van Apeldoorn van TravMagazine de drie podiumwinnaars bekend. Reisburo Franeker eindigde als derde, Travelcenter De Wit uit Veghel werd tweede en TUI Terneuzen mag zich dit jaar het ‘Beste Reisbureau van Nederland’ noemen.

‘Teleurgesteld? Geen moment!’, antwoordt Jeanet Hospes. ‘Natuurlijk had ik graag gezien dat… maar zeg nou zelf. Voor het tweede opeenvolgende jaar in de landelijke Top 3 van beste reisbureaus van Nederland te mogen staan, wil toch echt wel wat zeggen! Als eigenaar van Reisburo Franeker ben ik ongelofelijk trots op het resultaat en op mijn team.’.