De wereld ontdekken met je kinderen

De wereld ontdekken met je kinderen

Reizen met kinderen. Wij zeggen; ‘altijd doen!’ Wat is er nu mooier dan samen de wereld te ontdekken en herinneringen voor het leven te creëren. Over de hele wereld zijn er landen te vinden waar kinderen op handen gedragen worden. De mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie bieden volop mogelijkheden om op avontuur te gaan.

Waar ga je naar toe?
Misschien vraag je je nu af; “ welke verre bestemmingen zijn dan kidsproof? Om er maar eens een paar te noemen:

  • Costa Rica
  • Peru
  • Amerika
  • Marokko
  • Thailand
  • Zuid-Afrika

Een date met de locals
Waarom wachten totdat je kroost het huis uit gaat voor die fantastische verre reis? Een hele goede reden om wel te gaan, is bijvoorbeeld dat je sneller contact met locals maakt. Of je nu in Azië of Afrika bent, kinderen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op lokale kinderen en hun ouders. En voilà het eerste contact is gelegd.

Slow Travel
Op reis leren je kinderen hoe andere kinderen leven, wonen en spelen. En jij? Jij reist veel bewuster en leert wat slow travel is. Met kinderen reis je een tandje langzamer en kun je niet in één dag heel Bangkok zien. In plaats daarvan plan je na het bezoek aan het Koninklijk paleis een paar uurtjes lokale speeltuin in. Meet the locals…:)

Waarom 18 jaar wachten?
18 jaar wachten om zelf de wereld weer te gaan ontdekken? Zeg nu zelf, dat wil je toch niet? Je kind heeft waarschijnlijk net zoveel pret in de dierentuin van Emmen als in de jungle van Costa Rica met luierende luiaards en brulapen. Maar geloof ons, voor jou is het wel degelijk een wereld van verschil! Onze collega Ellen bezocht met haar gezin deze zomer Costa Rica, bekijk hier ter inspiratie haar filmpje.

Dus blijf ook met kinderen de wereld ontdekken. Wij helpen je graag met het uitzoeken van één van die prachtige kidsproof bestemmingen!