Werk? Vakantie? Werkvakantie?

Studiereis. Inspiratiereis. Werkvakantie. Hoe je het ook noemt, als reisbureau moet je up-to-date blijven. De reisspecialisten van Reisburo Franeker doen dat aan de hand van trainingen, cursussen, webinars en door eigen ervaring.

Studiereizen
Dit jaar zijn we letterlijk al een aantal keren uitgevlogen. Zo zijn we in Florida, Lapland, Portugal, Kroatië, Londen (vanaf Groningen Airport Eelde) en Scandinavië geweest en vertrekt Nicole binnenkort naar Japan terwijl Mirjam en Tanja Australië nog op hun agenda hebben staan.

Vakantie
Naast deze ‘verplichtingen’ zijn er onze eigen vakanties. Hoewel ‘pure ontspanning’ en ‘weg van het werk’ hoog in het vaandel staan, heeft ieder van ons toch nog weleens last van beroepsdeformatie. We noteren toeristische attracties, prachtige routes, sprookjesachtige baaitjes en maken mentale aantekeningen hoe we tijdens ons verblijf als vakantieganger zijn behandeld.

Privé hebben we Slovenië, Valencia, Kos, Lefkas, Andalusië, Ibiza, Duitsland, Flottielje zeilen Griekenland en Londen bezocht. Suriname staat dit jaar ook nog op het programma.

Dat het zwaar en afmattend werk is, zien jullie op bijgaande foto’s van Ellen en Anja die op dit moment in Zuid Spanje aan de Costa del Sol/ Andalusië verblijven. Samen zijn ze met een huurauto op pad, checken ze verschillende hotels, snuiven de cultuur op, proeven ze de Spaanse keuken en genieten ze van de Spaanse dorpjes, de mooie natuur en tussen dat alles door gaan ze van terras naar terras.

We zijn benieuwd naar alle nieuwe ervaringen die ze voor jullie opdoen. Nog meer foto’s zien? Klik dan hier

Team Reisburo Franeker
0517-384400